Vreau sa ma implic

Variantele prin care te poti implica sunt multiple si accesibile tuturor.
Tot ceea ce conteaza este dorinta ta de implicare iar ulterior alegerea modalitatii, in functie de momentul in care te afli in viata ta.
Click aici pentru a vizualiza situatia completa la zi a proiectului. (spitale COVID-19, numar tricouri donate si numar tricouri necesare). Pentru o vizualizare rapida si o imagine de ansamblu, poti consulta harta din partea de jos a paginii.

1.Reprezinti o persoana juridica (firma, companie etc.)

Te poti implica prin alegerea unui pachet de tricouri (minim 50 buc. sau multiplu de 50 buc.) si alegerea spitalului/spitalelor catre care doresti sa ajunga respectul si recunostinta ta.
Evident poti sa alegi mai mult spitale daca doresti si simti astfel.
Costul unui pachet de 50 de tricouri personalizate este de 420 RON + TVA.  Produsele se pot achizitiona si prin contract de donatie sau sponsorizare catre unul din ONG-urile sau asociatiile partenere in proiect. Pentru detalii te rugam sa ne contactezi.

Mai departe totul ramane in grija noastra: vom produce tricourile (non-profit, asa cum am detaliat deja), le vom ambala frumos individual si le vom livra (fie prin reteaua noastra, fie prin curier). Daca doresti le putem trimite la sediul tau si le poti livra chiar tu sau echipa ta - recomandam aceasta varianta pentru a te conecta cu eroii si pentru a simti ceea ce am simtit si noi inca de la prima livrare. Este un sentiment unic, te asiguram.

Afla toate detaliile despre TRICOUL de EROU pe care il poti dona, apasand click pe butonul de mai jos.Beneficiile tale, in afara celor emotionale evidente, sunt urmatoarele:

1. Sigla/logo-ul companiei tale va aparea:

  in toate newsletterele si postarile din social media aferente acestui proiect.
  in felicitarea care se va afla in pachetelul primit de catre eroi.
  pe bulina autocolanta cu care sigilam pungulita in care este ambalat tricoul.
  pe website-ul dedicat proiectului (www.tricoudeerou.ro) in urmatoarele zone: in lista de sustinatori, pe blog si pe prima pagina in lista derulanta.

2. Vei putea emite comunicate de presa/newslettere etc. in care sa anunti faptul ca te-ai alaturat acestui proiect si sa devii astfel o inspiratie pentru cei din jurul tau.

3. La finalul zilei, vei stii ca eroii din linia intai sunt mai aproape de locul pe care il merita in istoria Romaniei si asta datorita tie si celor ca tine.

Toate acetea sunt optionale daca nu doresti ca donatia ta sa fie anonima.
Evident se pot aplica la alegere, partial sau total, in functie de dorinta ta.

2. Reprezinti un ONG sau o asociatie:

In acest caz te poti alatura proiectului nostru prin varianta enumerata mai sus sau prin voluntariatul necesar bunei desfasurarii a proiectului. Avem nevoie de ajutor in zona de: documentare, relatia cu spitalele, livrare, web development etc.
De asemenea ne poti ajuta in zona de donatii sau sponsorizari.
Contacteaza-ne si putem detalia modalitatea de implicare in cazul tau. 

3. Esti o persoana publica - influencer:

Avem mare nevoie de ajutorul tau pentru promovarea proiectului. Ne dorim din inima ca absolut fiecare erou din linia intai sa primeasca tricoul de erou iar pentru a atinge acest obiectiv avem nevoie de cat mai multi sustinatori/sponsori.
Cu ajutorul tau putem ajunge la urechea tuturor si astfel sa ne apropiem de scopul proiectului.
Te asiguram ca te vei alatura unei cauze nobile extraordinare si vom face absolut tot ceea ce se poate ca asocierea ta cu noi sa fie de bun augur.

4. Esti o persoana fizica si iti place proiectul nostru:

  Ai posibilitatile financiare la dispozitie astazi: poti sa achizitionezi in nume propriu un pachet de 50 de tricouri (500 RON cu TVA inclus)(sau mai multe daca doresti), sa alegi spitalul catre care doresti sa donezi iar de restul ne vom ocupa noi. Daca doresti sa ramai anonim este in regula, iar in caz contrar iti putem oferi toate beneficiile enumerate la punctul 1 (pentru persoanele juridice).

 Nu dispui momentan de suma necesara : Te poti implica printr-un simplu like si/sau share al paginii noastre de Facebook  si/sau transmiterea link-ului catre site-ul proiectului : www.tricoudeerou.ro in grupurile tale de WhatsApp/Snapchat/Instagram/Telegram/Tik Tok etc. In acest caz te rugam sa adaugi si o mica poveste prin care sa povestesti de ce crezi tu in acest proiect si de ce ii indemni pe fanii tai sa se alature proiectului intr-un fel sau altul. 
Ne va ajuta enorm aceasta implicare a ta pentru a atinge dezideratul proiectului: fiecare erou din linia intai sa primeasca tricoul lui de erou.

Afla toate detaliile despre TRICOUL de EROU pe care il poti dona, apasand click pe butonul de mai jos.Situatia pe judete si spitale, o actualizam zilnic si o poti verifica aici.

Si totodata, iti prezentam situatia in ansamblu pe judete, in harta de mai jos, actualizata saptamanal. Judetele  ROSII  sunt cele in care niciun erou nu a primit tricoul de erou, iar judetele cu  ROZ  sunt cele in care o parte din eroi au primit tricoul de erou. Cu ALB vor fi judetele in care totii eroii din linia intai au primit tricourile de erou.


Ne dorim din suflet sa crezi impreuna cu noi in impactul acestui proiect asupra eroilor din linia intai!

Iti multumim!

Cu drag si sanatate,

Echipa Proiectului "Tricou de EROU"