Despre proiect


Proiectul RECUNOASTE EROUL DIN ORASUL TAU! este un proiect creat din respect si cu recunostinta pentru EROII nostri din linia intai, care:
 se lupta in fiecare zi, incepand din luna martie 2020, cu coronavirusul si implicatiile infricosatoare create de acesta. 
 isi risca viata de fiecare data cand se duc la serviciu
 isi sacrifica familiile
 lupta pentru noi si pentru viitorul nostru cu acest virus care ne-a invadat aceasta frumoasa planeta.

Ideea proiectului a venit din dorinta noastra ca oameni, ca cetateni, ca rude ale eroilor din linia intai si ca echipa, de a le arata respect si recunostinta eroilor din linia intai, pentru toate eforturile lor. Pentru toate sacrificiile si clipele grele prin care trec. Pentru a le spune un MULTUMESC. Pentru ca ei sa stie ca romanii se gandesc la ei si le apreciaza eforturile.

Hai alaturi de noi sa le aratam impreuna cat de mult ii apreciem. In ce consta proiectul?
Partea I a proiectului : RECUNOASTE EROUL din ORASUL TAU! Aceasta prima parte a proiectului are la baza un produs extrem de indragit, apreciat si purtat de cei care il primesc - tricoul. Dar nu vorbim despre orice fel de tricou. Este vorba de Tricoul de EROU.

Tricoul pe care il merita si pe care il va primi cu ajutorul nostru, al tuturor celor implicati in acest proiect, fiecare EROU din linia intai. Fiecare doctor, asistenta, infirmiera, ambulantier, brancadier, om de la curatenie, care isi risca viata in fiecare zi in zona ROSIE, din fiecare spital din tara, care trateaza pacienti cu COVID-19. Si toti cei aflati in linia intai alaturi de ei : militari, politisti, jandarmi si nu numai.
Fiecare EROU este inainte de toate un OM, care face eforturi uriase, pentru care nu a fost pregatit nici psihic si nici fizic. Fiecare EROU din linia intai merita toata recunostinta noastra si tot respectul nostru. Si orice putem face cu drag pentru el, cu gandul la el, speram sa ii aduca bucurie si sa simta aprecierea noastra.
Daca simti la fel ca noi, implica-te in proiect. Alege de aici spitalul catre care doresti sa iti arati recunostinta.

Tricoul de EROU - cadou pentru fiecare EROU 
Il va primi cadou si speram ca il va purta, cu mandrie de EROU. Cum va considera fiecare. Cum va simti.
Pe sub halat sau uniforma, acasa cu familia sau in vremurile viitoare bune, cand lucrurile vor reveni la realitatea frumoasa cu care eram obisnuiti : la gratar cu prietenii, la meciuri, la plimbare, la alergat, in concedii. Si toata lumea va stii ca are in fata un EROU. Si ii vom multumim si vom inchina in fata lui! Pentru curajul, grija si daruirea pe care ni le-a oferit, in vremurile in care noi am stat cuminti #acasa, cu famiile noastre, am citit stiri si urmarit la TV un film de groaza despre un virus, pe nume coronavirus, care a rapit multe omenirii.

Sau poate...ii va gasi un loc special in dulap sau intr-o rama pe perete. Si de fiecare cand se va uita la el si isi va reaminti ca el este un EROU. Si ca noi, romanii, ii multumim, cu respect si recunostinta, pentru totdeauna.

Oricum va alege, Tricoul de EROU ii va da puteri speciale si privilegii deosebite.
Ajungem astfel la partea a doua a proiectului nostru si anume : SuperEROU in orasul TAU!
Dezvoltam in prezent o platforma online, unde vor fi prezentate si structurate pe orase, toate serviciile si beneficiile primite de EROUL nostru in orasul lui, din partea partenerilor implicati in proiect. Revenim in scurt timp cu toate detaliile pentru faza a doua a proiectului.

Intre timp, ajuta-ne sa ducem fiecarei persoane din linia intai din fiecare oras Tricoul lui de EROU. Implica-te alaturi de noi in acest proiect. Afla cum te poti implica apasand Vreau sa ma implic sau trimite-ne email la adresa : maimplic@tricoudeerou.ro si iti vom trimitem noi toate detaliile.

 OBIECTIVUL PROIECTULUI:

Avem in linia intai, conform informatiilor adunate de la institutiile oficiale, in acest moment un estimat de 44.000 de eroi in linia intai. In aceasta estimare este luat in calcul : personalul medical din zona rosie din fiecare spital care trateaza COVID-19 (medici, asistente, infirmiere, ambulantieri, brancardieri si oamenii de la curatenie. La acest numar trebuie adaugati si politistii, jandarmi si militarii aflati in prima linie.  Incepem acest proiect cu personalul medical si ne dorim sa ajungem pe rand la toti cei care au fost in linia intai cu coronavirus si care si-au riscat si isi risca vietile pentru noi.

Afla toate detaliile despre TRICOUL de EROU pe care il poti dona, apasand click pe butonul de mai jos.Ne dorim din suflet sa crezi impreuna cu noi in impactul acestui proiect asupra eroilor din linia intai!
Iti multumim!

Cu drag si sanatate,

Echipa Proiectului "Tricou de EROU"