Blog

Ziua Internationala a Asistentilor Medicali

12.05.2020 10:14
Ziua Internationala a Asistentilor Medicali

Azi a fost o zi intensa si reusita.

300 de EROI au primit TRICOUL de EROU.

50 Cluj + 200 Brasov + 50 Tulcea.

Cu mult spor si graba, am impachetat de dimineata, la foc continuu. Fiind o zi speciala si anume Ziua Internationala a Asistentilor Medicali, ne-am dorit sa ajungem la cat mai multi eroi din linia intai, cu tricourile, pana la finalul zilei. Motiv pentru care am inceput cu tricourile donate catre spitale din Brasov, ca sa le putem duce imediat la ei. In spitalele din tara, tricourile pleaca prin curier si ajung a doua zi. 

Revenim cu poze primite de la eroii din linia intai, care au primit in cursul zilei de azi, tricourile de EROU.

 50 de tricouri de EROU au plecat spre CLUJ catre eroii din linia intai din Spitalul Leon Daniello de Pneumologie, din partea sponsorului C & B Romania, caruia dorim sa ii multumim si pe aceasta cale. A fost primul sponsor al proiectului din afara Brasovului.

 100 de tricouri de EROU au fost duse de catre colegul nostru in Brasov eroilor din linia intai din Spitalul Judetean Brasov. Aceste tricouri au fost donate de catre un prieten foarte bun de-al nostru si foarte sufletist, care doreste sa ramana anonim si care locuieste cu familia lui, de mai bine de 2 ani in afara tarii. Iti multumim! O surpriza foarte frumoasa.

 50 de tricouri de EROU au ajuns ieri in Tulcea, la Spitalul de Boli Infectioase si la Ambulanta. Conform sponsorului, au trezit muuuulta bucurie si multe zambete.

 50 de tricouri de EROU au ajuns in Brasov in Spitalul Judetean pavilion Tractorul. Acestea au fost donate tot de catre un prieten de-al nostru, care doreste sa ramana anonim. Ii multumim si aici pentru implicarea in proiect si il asiguram de tot respectul nostru.

 50 de tricouri de EROU le-am dus in Brasov in Spitalul de Boli Infectioase, ca si completare la cele 100 de saptamana trecuta, pentru ca fiecare erou din linia intai, din acest spital sa aiba tricoul de EROU. Lucru pe care speram din suflet, sa reusim in fiecare spital.

Va multumim din suflet inca o data, dragi sponsori.